Spanje-Portugal-2014

Wat was het een mooie tocht vandaag (tenminste de eerste helft). We reden helemaal langs de noordkust van Spanje, met een schitterend uitzicht op de zee die de ene keer geflankeerd werd door een grillige rotskust en dan weer door een mooi zandstrand. Het weer sloeg echter rond het middaguur om van zonnig met een heerlijk temperatuurtje van zo’n 22 graden naar slagregens, storm en mist en een kelderende temperatuur naar 13 graden! Hier zijn we niet voor naar het zonnige zuiden gereden…. Maar goed, morgen gaan we de mooie kathedraal van Santiago de Compostela bezoeken en daarvoor zijn de weersvooruitzichten goed.

Seizoen:

Type Reis:

Duur van reis:

Jaar van de reis:

1 REACTIE

  1. Wat een prachtig verslag, heerlijk om te lezen en echt prachtige foto’s.
    Vooral de 5 punten t.a.v. het rijden met de camper heeft mij in problemen gebracht als gevolg van het lachen.
    Mooie site.
    Joke

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul hier je comment in
Vul je naam in

*