2017 Portugal

De planning is deze keer om een rondreis te maken door Portugal, ook nu telt alles mag niets hoeft. We zijn na het uitslapen vertrokken om 900 uur richting Portugal met de instelling op de navigatie zonder tolwegen en veel binnen door ook in Frankrijk. In Nederland zijn we de eerste keer door de nieuwe tunnel gereden in Maastricht wat meteen een ervaring is dat je daar niet stilstaat voor stoplichten. We zijn via Luik  richting Reims gereden en net onder Reims zijn we gestopt voor de eerste overnachting in Epernay aan de Rue Dom Perignon, hier sta je midden in het centrum bij een grote Jue de Boules baan die door de plaatselijk bevolking goed werd gebruikt.De stad is historisch gezien het centrum van de champagneproductie. De bodem is krijtachtig, en in de directe omgeving groeien de druiven die voor champagne nodig zijn, Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay.

Seizoen:

Type Reis:

Duur van reis:

Jaar van de reis:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul hier je comment in
Vul je naam in

*