Antwerpen

  FavoriteLoadingVoeg toe aan favorieten
0
16

Eindelijk was het zover, een weekendje Antwerpen met als hoogtepunt, voor mij althans, een concert in het sportpaleis.
Voor vertrek eerst nog langs de dealer voor een reparatie aan de boiler. De uitloopkraan moet vervangen worden en hadden we hadden hiervoor een afspraak gemaakt. Helaas was het onderdeel niet besteld en een alternatief onderdeel paste niet i.v.m. de dikte van de slang, dus moeten we hiervoor nog een keer naar Nijverdal. Jammer maar het is niet anders.
Nadat we eerst de watertank helemaal geleegd en na de niet geslaagde reparatie, weer geheel gevuld hadden, gingen we weer op pad, met als eerste tussenstop Schijndel. We hebben al wel fietsen, maar die voldoen toch niet helemaal aan onze wensen en dus gaan we even bij Shinga langs omdat de recensies die ik over deze fietsen heb gelezen, allemaal zeer lovend zijn. We zijn daar uiterst vriendelijk geholpen en waren zeer tevreden over de fietsen. Dat wordt weer investeren.

Seizoen:

Type Reis:

Jaar van de reis:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul hier je comment in
Vul je naam in

*