Camperplaats Leeuwarden – Korting

  Camperplaats Leeuwarden
  Camperplaats Leeuwarden

  Sinds 13 april 2017 is officieel Camperplaats Leeuwarden geopend en we mogen bij Camperreisverslagen.nl een korting weggeven! Betaal nu maar 11 euro per nacht!

  Info

  Camperplaats Leeuwarden is een heerlijke rustige plaats aan een jachthaven in de woonwijk Zuiderburen. Bushalte om de hoek en op fietsafstand van het centrum van Leeuwarden.

  Er zijn 12 verharde en beveiligde camperplaatsen, voorzien van elektriciteit (10A) en gratis WiFi. Honden zijn welkom (mits aangelijnd en buiten het terrein worden uitgelaten). De camperplaats is voorzien van diverse faciliteiten. Zo kun je het toilet / de vuilwatertank legen en is er de mogelijkheid om water te tanken.

  Bovendien ontvang je een unieke “sleutel” voor korting bij diverse bedrijven in Leeuwarden.

  Hoe krijg je korting?

  Camperplaats Leeuwarden werkt met een ‘self Check-In’. Je bepaalt zelf hoe lang je wil blijven staan en registreert je zelf. Hierbij pak je een envelop en doet het te betalen bedrag in de deze envelop. Daarna gooi je deze in de ‘Trustbox’.

  Om korting te krijgen schrijf je op de envelop de kortingscode die je via onderstaande link ontvangt. Zorg even dat je ingelogd bent met je account om de code zichtbaar te krijgen.

  Kortingscode

  Als je vragen hebt over hoe dit aan te pakken plaats hieronder even een reactie of stuur een berichtje via onze Facebookpagina. Heel veel plezier in Leeuwarden gewenst!

  Camperplaats Leeuwarden vind je op het volgende adres:

  Camperplaats Leeuwarden
  De Zwemmer 3
  8939 CA Leeuwarden

  058 299 00 65 / 06 41 31 84 24
  [email protected]
  N 53.18421 en E 5.83762

  Bekijke de website:
  https://www.camperplaatsleeuwarden.nl/

  Volg ons ook op facebook:
  @camperplaatsleeuwarden

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul hier je comment in
  Vul je naam in

  *